Na vsebino

Koncert ob izidu pesmarice "Note in rime"

13. okt ob 17:00

Koncert ob izidu pesmarice "Note in rime", Kulturni center Semič ob 17. uri.

Pesmarica Note in rime je namenjena za otroke in mladino ter vse, ki še niso pozabili otroške igrivosti. Tu najdemo pesmi o živalih, glasbilih, bajeslovnih bitij in še kakšno prigodo iz otroškega sveta. Dvanajst avtorskih pesmi je zapisanih z notnim zapisom, akordi in besedilom ter likovno ilustracijo, zbirko pa dopolnjuje tudi priložena zgoščenka, na kateri sosodelovali otroški in mladinski pevski zbori ter tamburaška in druga instrumentalna zasedba z vokalisti. Da ima izdelek tudi belokranjsko noto, je ena pesem izvedena v tamburaški zasedbi, štiri pa so zaigrane v manjši akustični zasedbi, ki sliši na ime »Andrejeva druščina«.

Tokrat, kot na zgoščenki, bo tudi na semiškem odru v živo celotna glasbena zasedba nastopajočih. Nastopali bodo otroški in mladinski pevski zbori OŠ Mirana Jarca Črnomelj in OŠ Loka Črnomelj, Otroški PZ OŠ Milke Šobar Nataše Črnomelj in Muzikalčki Glasbene šole Črnomelj, tamburaški sestav, Andrejeva druščina ter člani Gledališke skupine ZIK Črnomelj. Pustite pa se malo tudi presenetiti.

Cena vstopnice je 5,00 €. Prodaja vstopnic poteka v TIC-u Semič in uro pred dogodkom v KC Semič.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj