Na vsebino

Komedija "Boksarsko srce"

3. feb ob 19:00

Zavod Smejmo se in Kulturni center Semič vas vabita v sklopu gledališkega abonmaja Nasmejmo se na ogled komedije "Boksarsko srce", ki bo ob 19. uri v KC Semič.

Kako lahko nekdanji boksar, ki je vse življenje živel med nasiljem in športom, jeznemu mladeniču pomaga prerasti, premagati in se osvoboditi vse agresivnosti, ki jo nosi v sebi? Dva boksarja, dve generaciji in ena odlična predstava, ki vas ne bo le nasmejala, ampak tudi ganila do solz.

V uspešnici z več kot 100 ponovitvami sta svoje moči združila oče in sin, Iztok Valič in Domen Valič, ki sta skupaj zaigrala tudi v popularni televizijski seriji Usodno vino.

režija: Samo M. Strelec prevod: Darko Čuden nastopata: Iztok Valič (Leo) in Domen Valič (Jojo) scenografija: Samo M. Strelec kostumografija: Leo Kulaš izbor glasbe: Bojan Jurjevčič-Jurki oblikovanje luči: Srečo Brezovar svetovalec za borilne prizore: Bogdan Vukičević svetovalec za jezik in glasbo: Adam Velić produkcija: LGL in Valič teater

Cena vstopnice za izven 13,00 €. Prodaja vstopnic bo potekala v TIC-u Semič in uro pred dogodkom v KC Semič.

Dobrodošli!

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj