Na vsebino

ČrnFest 2023 - Goran Bare & Majke, Kontradikshn

26. avg ob 21:00

ČrnFest vsako leto zaključimo v stilu, zato smo tudi letos najboljše prihranili za na konec! Za piko na i in nepozabno noč bodo poskrbeli Kontradikshn ter Goran Bare & Majke.

KDAJ? 26. 8. 2023, 21.00
KJE? Grajski atrij, Črnomelj
VSTOPNINA? 15€ dijaki in študenti/ 20€ ostali

Svojo vstopnico si zagotovi na entrio prodajnih mestih, ali na povezavi TUKAJ.

Dijaki in študenti lahko svojo cenejšo vstopnico kupite na uradnih urah Kluba belokranjskih študentov ali na dnevu dogodka!
*Lokacijo in uro prodaje kart objavimo kmalu, zato nas pozorno spremljaj*

ŠTEVILO VSTOPNIC JE OMEJENO

Majke so hrvaška rock skupina, ki je bila ustanovljena v Vinkovcih leta 1988. Njihov zvok je značilen po energičnem rocku s primesmi punka in bluesa, besedila pa obravnavajo globje družbene in čustvene teme. Vokalist benda, Goran Bare, s svojim močnim glasom, iskrenimi interpretacijami ter besedami predstavlja simbol upora in kritiko družbe. Skozi leta so Majke pridobile ogromno popularnost in zvesto občinstvo zahvaljujoč energičnim nastopom v živo, kjer njihova glasba oživi na edinstven način.

Domači trio Kontradikshn imenu primerno združuje nezdružljivo in na hipnotičen ples privabi tudi tiste, ki se bolj poredko znajdejo na plesišču. Bend sestavljajo Matej Plešej (kitara, sintetizator), Petar Stojanović (kitara, sintetizator, glas, besedila) in bobnar Anže Kump. Njihov spoj lomljenih ritmov, synth punka in sodobne elektronike je opisan kot srečanje The Prodigy, Laibach in The Chemical Brothers. Leta 2016 pa so izdali prvenec Reframing, njihov najnovejši album Ahead of Ourselves pa bomo že lahko slišali 26. avgusta.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj