Na vsebino

Ven iz sivine!

- Za nami je teden v katerem je bilo bore malo sončnih trenutkov. Meglena jutra so postala stalnica in soncu so nenehno pot zastirali sivi oblaki. Zima je prišla hitreje kot smo jo pričakovali. Temperaturno že, vendar koledarsko? Saj upam, da kakšen sončen in topel dan še občutimo. A le stežka najdem pozitivne misli ob takem vremenu.

- Ne bi rad spet preveč drezal v minuli protest, ki se je bil zgodil v sredo v Črnomlju. Sicer se je več ali manj ta teden govorilo samo o tem. In veliko se še bo. Vsi smo bili obdani z zaskrbljenostjo, strahom, negotovostjo in veliko jeze. Ne glede iz katere strani gledaš. In le stežka najdeš pozitivne misli ob tem dogodku.

+ Nogometaši reprezentance so odigrali dve vzpodbudni tekmi v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo. Najprej zmaga nad Slovaško in potem remi proti Angliji sta napolnila Stadion Stožice, lokale in dnevne sobe. Cela Slovenija je vzpodbujala Srečkove izbrance. Za teh 180 minut smo bili ponovno združeni. Ob takih tekmah zlahka najdeš pozitivne misli.

+ Belokranjske študente naslednji teden čaka Brucovanje. To bo posebna priložnost predvsem za tiste, ki so v klopi fakultet sedli prvič. Priložnost, da proslavimo nov začetek, novo poglavje v življenju. Starejši pa med sebe sprejmemo mlade, nove študente. Sproščeni uvod preden se na predavanjih začne čisto zares. S prijatelji in sošolci prestopiti nov prag. Ob takšnih zabavah zlahka najdem POZITIVNE MISLI.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj