Na vsebino

Tukaj bi pa lahko pozimi naredili skakalnico čez cesto ...

Zgodba današnjega videa se začne kakšnih pet mesecev nazaj. Z Juretom in Andražom smo se peljali proti Mirni gori in pot nas je zanesla mimo jase čez katero teče cesta. Jure in Andraž sta se spogledala in skoraj istočasno rekla: "Tukaj bi pa lahko pozimi naredili skakalnico čez cesto." Če se družiš z nami, veš, da takih idej pade veliko tako, da ju nism jemal preveč resno. A glej ga zlomka pet mesecev pozneje skakalnica stoji!

VIDEO

Vir: JK Design

Ste sanjali, da bi osvojili vrhove gora, da bi preplezali nemogoče stene, z vso močno udarili v led in naredili naslednji korak po zaledenelih slapovih, surfali po poplavljenih cestah, imeli še bolj nore ideje in jih uresničili?

No, tri Belokranjski fanti so šli na Kozice, un led so bili so zamrznjeni potoki, surfat pa so se odpravili kar v Novo Lipo. Tudi v Beli krajini nas na vsakem koraku lahko čaka nova avantura, le če jo vidimo. In če sami niste dovolj pogumni, da jo vidite, potem vabljeni da spremljate njihov vlog.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj