Na vsebino

Trenirke

Trenirka - kos, ki je v lasnkem letu zavladal v modnem svetu

V tokratnem blogu se bomo pgovarjali o najbolj nošenem oblačilu preteklega leta.

Uganeš o katerem kosu govorim? Seveda so to TRENIRKE. Odkar je nastopila epidemija, je trenirka v našem življenju dobila čisto novi pomen. Če je bila nekoč naš najljubši kos namenjen športu, zdaj dobiva povsem novo dimenzijo. V njej preživijo večino časa tisti, ki si želijo udobja doma, tudi med službo oziroma delom od doma. Tako je osvojila tudi tiste, ki jih prej niso nosili. Hkrati pa so minili tudi časi, ko so bile trenirke le za med štiri stene, saj jih zdaj velike modne navdušenke s ponosom nosijo tudi na ulici. Postale so namreč zelo lepe, v različnih barvah, z dodatki, različnih modelov in materialov.

Torej trenirka si je vsekakor izborila svoje mesto, ne le v naših omarah, pač pa tudi na modnih pistah. Res je, da je celotna situacija s pandemijo ravno tako pripomogla k temu, saj tudi sama mogoče oblečem kaj drugega, kot trenirko le enkrat na teden. In ker se večinoma zadržujemo v notranjostih naših domov, ter se ven odpravimo le na kakšen sprehod ali pa v trgovino je smiselno, da so naše trenirke resnično udobne in lepega izgleda.

Sestavi svoj komplet

Imaš rada ko stvari popolnoma pašejo skupaj? Potem bodo tejle luštni kompletki super izbira zate! Bombažna trenirka, ki je izdelana v Sloveniji in jo lahko nosiš kot komplet ali pa vsak kos posebej. TOP! Izbiraš lahko med različnimi barvnimi kombinacijami. Kompletek v katerem boš izgledala urejeno pa tudi počutila se boš nadvse udobno.

Trenirka in petke? Zakaj pa ne!

Včasih se splača stopiti iz cone udobja in skupaj dati take kose, za katere si ne bi mislili da si pašejo. In le tako odkrijemo modne kombinacije, ki navdušujejo. Na prvi pogled verjetno trenirke res ne bi kombinirali s petkami, dejanski rezultat je pa lahko fenomenalen.

Hlače na preklop

Ultimativen modni kos, ki ga obožujejo ženske različnih starosti. Zakaj? Zaradi njegove vsestranskosti in udobja. To so naše modne hlače na preklop, izdelane v Sloveniji. Ko jih boš imela v eni barvi si jih boš želela tudi v vseh ostalih! Hlače, ki jih lahko kombiniraš na fin ali pa bolj ‘’casual’’ način. Dodaj jim majico s kratkimi rokavi in usnjeno jakno in pripravljena boš za opravke po mestu, možnosti kombinacij je resnično ogromno.

Nova spomladanska kolekcija

Na naše virtualne poličke pa je prispela tudi nova spomladanska kolekcija modnih oblačil izdelanih v SLOVENIJI. Si si jo že ogledala? Preveri TUKAJ. Našla boš še celo vrsto različnih modnih trenirk, pa tudi tunik, majčk in topov. Osveži svojo garderobo in ji dodaj malo svežine.

Vir: Fiore
Klara & Nana

Klara & Nana

Klara & Nana

www.fiore.si

Sva Klara in Nana, sestri, za katere tisti, ki naju poznajo pravijo, da sva najbolj različni sestri na svetu in tisti, ki naju ne poznajo, nikakor ne morejo verjeti, da sva sestri. A nama se najpomembnejše zdi, da najine tako zelo različne poglede na stvari, svet, modo in ljudi združiva v nekaj kar bi nama prinašalo izjemno veselje ter strast.

FIORE je tako nastal kot vezna točka med nama. Točka, kjer stopiva skupaj in ustvariva nekaj najinega, ob podpori staršev, ki že 25 let uspešno vodita družinsko tekstilno podjetje in sta na naju prenesla ljubezen do oblačil.

Zagotavljamo Vam, da bo Fiore zagotovo ponujal za vsako od vas nekaj, v čemur se boste počutile lepe, ženstvene, sproščene, šik, elegantne in najpomembneje zadovoljne ter srečne.

Hvala, ker ste del najine zgodbe.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj