Na vsebino

Prvi pogled v novo kolekcijo

Na spletni strani www.fiore.si je že danes na voljo nekaj kosov nove kolekcije oblačil izdelanih v SLOVENIJI. Zate sva ustvarili oblačila iz najboljših in koži prijaznih materialov, kot so bombaž, modal in viskoza. Skrbno premišljeni kroji te bodo gotovo navdušili, prav tako pa te bo navdušila tudi kvalitetna izdelava. V tokratni kolekciji pa sva ustvarili tudi kolesarke in pajkice za vse NOSEČKE! V tem blogu ti bova predstavili nekaj kosov, ki jih že lahko najdeš na najinih spletnih poličkah, ostali kosi pa bodo na voljo v prihodnjih dneh. Ne zamudi!

NOSEČNIŠKE PAJKICE IN KOLESARKE

Za vse srečke nosečke sva naredili udobne, kvalitetne pajkice in kolesarke v črni barvi. Izdelane iz naravnih materialov so popolna izbira za vsako nosečko. V pasu lepo objamejo trebušček in ne stiskajo. Super so za kombiniranje z najrazličnejšimi tunikami ali majčkami. Na voljo pa so še v eni različici, in sicer z dodanim okrasnim trakom ob strani.

PAJKICE ¾ Z MREŽICO OB STRANI

Naslednji izdelek so pajkice v črni in sivi barvi z mrežico ob strani. Bombažne pajkice v črni barvi so narejene z dodatkom rdeče barve, pajkice v sivi barvi pa z dodatkom črne barve.

KRATKE HLAČE

Vroče vreme je prišlo prej, kot smo pričakovali. Zato te v novi kolekciji čakajo tudi vroče kratke hlače. Na voljo so že v rdeči in modri barvi, kmalu pa še v bež, roza in beli barvi.

LAHKOTNE POLETNE HLAČE

Si tudi poleti raje v dolgih hlačah in si vedno v iskanju lahkotnih poletnih materialov in krojev? Ravno zate sva ustvarili hlače, ki so izdelane iz tankega bombaža, ki lepo lahko padejo in se ne dotikajo kože. Hlače so na voljo v pudrasti roza barvi, kmalu pa tudi še v beli in modri barvi.

Pohiti na najino spletno stran in si zagotovi svoj najljubši kos še danes. Do ponedeljka pa ti s kodo NOVAKOLEKCIJA podarjava tudi 20% popust na VSE izdelke! Preveri TUKAJ.

Vir: Fiore
Klara & Nana

Klara & Nana

Klara & Nana

www.fiore.si

Sva Klara in Nana, sestri, za katere tisti, ki naju poznajo pravijo, da sva najbolj različni sestri na svetu in tisti, ki naju ne poznajo, nikakor ne morejo verjeti, da sva sestri. A nama se najpomembnejše zdi, da najine tako zelo različne poglede na stvari, svet, modo in ljudi združiva v nekaj kar bi nama prinašalo izjemno veselje ter strast.

FIORE je tako nastal kot vezna točka med nama. Točka, kjer stopiva skupaj in ustvariva nekaj najinega, ob podpori staršev, ki že 25 let uspešno vodita družinsko tekstilno podjetje in sta na naju prenesla ljubezen do oblačil.

Zagotavljamo Vam, da bo Fiore zagotovo ponujal za vsako od vas nekaj, v čemur se boste počutile lepe, ženstvene, sproščene, šik, elegantne in najpomembneje zadovoljne ter srečne.

Hvala, ker ste del najine zgodbe.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj