Na vsebino

Poletna kolekcija bo v znamenju barv!

Maj se je že prevesil v drugo polovico in letos nas resnično ni razvajal s toploto ali sončnimi žarki.. Zato verjamem, da vsi že nestrpno pogledujemo proti juniju v upanju na stabilnejše in lepše vreme. Na vreme, ki nam bo resnično omogočalo, da hišo zapustimo le v lahkotni obleki ali tuniki. Midve že komaj čakava, da iz omare potegneva vse najine nove poletne oblekice in majčke. Pa tudi na najine spletne poličke te dni prihaja nova poletna kolekcija modnih oblačil narejenih v Sloveniji. Čas je, da svojo omaro obogatiš s kosi, ki bodo prinesli svežino in razigranost. In točno to sva zate pripravili v najini novi kolekciji. Skrbno izbrane kose v čudovitih barvah, ter lepih prilegajočih se krojev. Rdeča nit poletne kolekcije pa so zagotovo zanimivi vzorci in potiski! Pozimi se nekako večinoma rajši oblačimo v enobarvna oblačila, saj jih tako lažje kombiniramo z ostalimi kosi. A poleti je ta zgodba čisto drugačna in zato si poleti rade ‘’damo duška’’ z najrazličnejšimi vzorci. Tako bodo tokratno kolekcijo poletnih oblek in tunik popestrili cvetlični, abstraktni in tudi orientalski vzorci. Še ena stvar, ki je letos zelo v modi pa so BARVE – in ne, letos to niso pastelne barve, ampak žive barve, takšne, ki ti definitivno padejo v oko. Zato ne bo manjkalo tudi le-teh. Barvite majčke bodo hitra popestritev vsakemu videzu, kombiniraš jih lahko na različne načine – s krili, kavbojkami, pajkicami in hlačami na preklop. Izbira je resnično le tvoja.

Mesec maj , oziroma še bolj natančno, današnji dan pa je tudi mesec, ko praznuje polovica najine ekipe in tudi novopečena mamica – NANA. Praznuj z nama in izkoristi popust ob Naninem sedemindvajsetem rojstnem dnevu.

V zaključku nakupa vpiši kodo za popust : NANA10 Koda bo veljavna do nedelje 23.5.2021.

Novo kolekcijo boš lahko v prihodnjih dneh našla na najini spletni strani à www.fiore.si . V naslednjem blogu pa bo naša novopečena mami predstavila nekaj svojih najljubših kosov in videzov, ki jih najrajši obleče sedaj, ko je nastopila v novi vlogi. Definitivno se obeta zanimiv blog, tako da se zopet beremo tretjo sredo v juniju.

Vir: Fiore
Klara & Nana

Klara & Nana

Klara & Nana

www.fiore.si

Sva Klara in Nana, sestri, za katere tisti, ki naju poznajo pravijo, da sva najbolj različni sestri na svetu in tisti, ki naju ne poznajo, nikakor ne morejo verjeti, da sva sestri. A nama se najpomembnejše zdi, da najine tako zelo različne poglede na stvari, svet, modo in ljudi združiva v nekaj kar bi nama prinašalo izjemno veselje ter strast.

FIORE je tako nastal kot vezna točka med nama. Točka, kjer stopiva skupaj in ustvariva nekaj najinega, ob podpori staršev, ki že 25 let uspešno vodita družinsko tekstilno podjetje in sta na naju prenesla ljubezen do oblačil.

Zagotavljamo Vam, da bo Fiore zagotovo ponujal za vsako od vas nekaj, v čemur se boste počutile lepe, ženstvene, sproščene, šik, elegantne in najpomembneje zadovoljne ter srečne.

Hvala, ker ste del najine zgodbe.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj