Na vsebino

Življenje ne čaka nikogar

Od začetka moje samozaposlitve, je bila vedno v planu spletna trgovina z lastnimi izdelki. Od trenutka, ko je bila internetna stran pripravljena, pa do danes, je minilo skoraj celo leto. V tem obdobju bi lahko ponudil veliko izdelkov, jaz pa nisem ponudil niti enega.

Razlogov za to je več. Eden izmed njih je prepričanje, da itak nihče ne bo nič kupil. Temu bi lahko rekli tudi strah pred neuspehom. Če nekdo kupi naš izdelek, smo dodatno motivirani in prejmemo sredstva za nadaljnje delo in razvoj. Če našega izdelka ne kupi nihče, pa je učinek ravno nasproten. Takšni trenutki so ključnega pomena za naš obstoj. Ostati moramo zbrani in vztrajno nadaljevati svojo pot.

Odstotek tistih, ki uspejo čez noč, je zelo majhen. Pot do dolgotrajnega uspeha je praviloma zelo dolga in zahteva veliko potrpežljivosti. Če želimo spoznati uspeh, moramo najprej dobro poznati neuspeh. Vsak neuspeh nas pripelje korak bližje uspehu.

Najtežje je prebiti led. Ko pa ga končno prebijemo, gre vse nekako lažje. Ne razmišljamo več o neuspehu, ampak sproti premagujemo ovire, s katerimi se srečujemo. Dolgo sem razmišljal, s katerim izdelkom bom prebil led, v katerega je zamrznjena moja internetna trgovina.

Prvi artikel, ki bo na voljo v moji spletni prodajalni, je stenska nalepka. Nobenega posebnega razloga ni, s katerim bi vas lahko prepričal, da jo morate imeti. Stenska nalepka ni nekaj, kar človek nujno potrebuje. Svoj smisel dobi šele takrat, ko si jo nekdo želi. Sami boste najbolje vedeli, če bi nalepka lahko lepo zapolnila praznino na vaši steni in popestrila prostor.

JV spletna prodajalna je uradno odprta. Trenutno je na voljo le en izdelek, vendar pa bom redno dodajal nove artikle. Nekateri izdelki bodo unikati in drugi serijski. Če želite biti obveščeni o novostih, se lahko na moji spletni strani, prijavite na e-novice. Skrbel bom, da vam nobena informacija ne uide.

Omenil sem že, da bom letos več energije vložil v dobrodelnost. Od vsakega artikla, ki bo kupljen v moji spletni prodajalni, bo šlo nekaj denarja v dobrodelne namene. Tako ne bom dobrodelen samo jaz, ampak tudi vsi moji kupci.

Ne odlašajte s svojimi načrti. Premagajte tisto, kar vas ovira in jih začnite uresničevati takoj. Z leti je led samo še debelejši.

Vir: JV

Oblikovalec notranjih prostor in produktov, v iskanju dobrih občutkov. Estet, ki ga navdihujejo brezčasne in trajnostne rešitve izboljševanja kakovosti bivanja in potovanja skozi življenje. V avtomobilih in motociklih vidi več, kot zgolj prevozno sredstvo. Uživa v preprostosti in ne razume prehitrega razvoja tehnologije. Svoje izkušnje deli z vami, ker ni potrebe, da bi ponavljali njegove napake.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj