Na vsebino

Novoletne obleke: 7 outfitov, ki jih lahko oblečeš za praznične dni

Pa je zopet tukaj VESELI DECEMBER. Prazničen mesec, ko se še v zraku čuti čarobnost. No ja, to leto mogoče malenkost manj, pa vendar sem prepričana, da se je praznični duh naselil v vaše domove in prinesel kanček pozitive. Četudi bomo letos praznovali le v krogu naše najoožje družine si lahko pričaramo slavnostno vzdušje in božič, ter novo leto preživimo v stilu. Zakaj ne bi ta dan oblekla svoje najljubše obleke in si nadela rdečo šminko? Zate sva pripravili nekaj idej in skupaj izbrali čudovite novoletne obleke, v katerih boš izgledala čudovito.

KOMBINEZONI

Kombinezoni. Lahko jih obožuješ ali pa ti preprosto niso všeč. Vsekakor pa imajo veliko prednosti! Ena izmed njih je gotovo ta, da ti ni potrebno kaj dosti razmišljati o tem kaj boš oblekla zraven. Druga prednost pa gotovo ta, da skoraj vedno ustvarijo iluzijo dolgih nog.Tretja prednost pa je ta, da so sila elegantni, šik in modni.Torej, če se do sedaj še nisi spoprijateljila z njimi je mogoče čas, da stopiš iz svoje cone ugodja in poskusiš nekaj novega. Zagotovo ti ne bo žal!

Kombinezon DITA je eleganten, pa vendar zelo udoben kombinezon v črni barvi. Z nekaj svetlečimi dodatki ga v hipu spremenimo v čudovit prazničen kombinezon. V lase si priprni svetlečo špangico ali pa dodaj čudovit kos nakita. Izgledala boš prefinjeno in elegantno.

OPRIJETE NOVOLETNE OBLEKE

Oprijete, talirane obleke so gotovo zelo elegantne in prefinjene. Na najinih spletnih poličkah lahko najdeš kar nekaj čudovith oblekih primernih za posebne priložnosti. Na voljo je velkio različnih barv, materialov in dolžin. Za blog, ki je pred tabo, pa sva izbrali 4 čudovite novoletne obleke v katerih boš zablestela.

OBLEKA IRIS

Obleka Iris je izdelana iz čudovitega rebrastega materiala, ki lepo objame postavo. Obleka sega pod koleni in ima na vsako stran eleganten kratek razporek. Blago se ravnoprav lesketa in zagotavlja prazničen videz.

NOVOLETNA OBLEKA ROXY

Obleka v kateri bi se najraši zavrtela po plesnem podiju. Čudovito objame postavo in jo poudari na vseh pravih mestih. Obleka ima V izrez in je na preklop. Zaključi se s čudovitimi volančki, ki se lepo gibljejo s tabo. V obleki ROXY se boš zagotovo počutila izredno zapeljivo.

NOVOLETNA OBLEKA PEARL

Zelena. Čudovita temno zelena barva je, poleg rdeče in zlate, primarna božično-novoletna barva. Obleka Pearl pa je obleka, ki jo lahko nosimo na 2 načina. In sicer na bolj eleganten način, ali pa bolj udoben in ‘casual’ način. Lahko ji dodamo eleganten plašček in petke, ali pa bulerje in usnjeno jakno. Kateri način bi izbrala ti?

NOVOLETNO PLISIRANO KRILO POSY

Imaš rajši krila, kot oblekice? Potem imava zate čudovito svečano krilo, ki te bo spremenilo v pravo princeso. Plisirano krilo POSY in puli DAISY bosta poskrbela, da boš izgledala šik. Videzu lahko za še dodatno piko na i dodaš prazničen lasni obroč. Katero kombinacijo krila in pulija bi izbrala ti?

OBLEKA Z BLEŠČICAMI

Obleke z bleščicami so vsekakor sinonim novoletnih oblek. In obleka HOLLY je gotovo ena izmed njih. Posuta s tisoč in eno bleščico. Drzna,zapeljiva, a hkrati romantična. Če želiš izgledati srčakno si izberi svojo v nežno roza barvi, če pa si rada drzna pa je srebrna prava zate. Ne pretiravaj z nakitom in ostalimi dodatki, saj je obleka že sama po sebi dovolj zgovorna.

PRAZNIČNA RDEČA

Se bolj udobno počutiš v simpatični tuniki, pod katero lahko oblečeš mehke pajkice? Potem imava zate pravo tuniko, v praznični rdeči barvi. Tunika z čudovitimi detajli, ki je udobna in prijetna. Lahko jo oblečeš tudi kot oblekico.

SREČNO NOVO LETO IN MIREN BOŽIČ

V komentarju nama zaupaj kateri videz ti je najbolj všeč. V mesecu decembru pa ti podarjava kodo za 5% popust pri tvojem nakupu, poleg pa te obdarujeva še z modnim darilcem. KODA: VESELIDECEMBER

Za konec ti želiva mirne božične praznike, ter srečno in zdravo novo leto ( upajmo, da bo kaj boljše, kot je bilo letošnje!). Se beremo naslednjič.

Vir: Fiore
Klara & Nana

Klara & Nana

Klara & Nana

www.fiore.si

Sva Klara in Nana, sestri, za katere tisti, ki naju poznajo pravijo, da sva najbolj različni sestri na svetu in tisti, ki naju ne poznajo, nikakor ne morejo verjeti, da sva sestri. A nama se najpomembnejše zdi, da najine tako zelo različne poglede na stvari, svet, modo in ljudi združiva v nekaj kar bi nama prinašalo izjemno veselje ter strast.

FIORE je tako nastal kot vezna točka med nama. Točka, kjer stopiva skupaj in ustvariva nekaj najinega, ob podpori staršev, ki že 25 let uspešno vodita družinsko tekstilno podjetje in sta na naju prenesla ljubezen do oblačil.

Zagotavljamo Vam, da bo Fiore zagotovo ponujal za vsako od vas nekaj, v čemur se boste počutile lepe, ženstvene, sproščene, šik, elegantne in najpomembneje zadovoljne ter srečne.

Hvala, ker ste del najine zgodbe.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj