Na vsebino

Moda za nosečnice

Ko sem poleti izvedela, da sem noseča je bil to vsekakor najsrečnejši dan v mojem življenju. In ker imam tako zelo rada organizacijo in načrtovanje sem kakopak takoj pričela s polnenjem mojega plannerja z načrti in idejami. Od tega kakšna imena so mi všeč, do idej za otroško sobico, otroška oblačila in vse kar pride zraven. Seveda pa, ker obožujem modo in oblačila in, ker je to tudi del moje službe, sem pomislila tudi na to, kaj vse bom kupila zase. Čakala sem in čakala, da se mi končno pojavi trebušček in, da se lahko odpravim na lov za novo garderobo.

In sem šla. Polna elana in upanja, da bom našla to kar si želim. In kaj je to kar sem iskala, se sprašuješ? Vsekakor nekaj udobnega in koži prijetnega, ter hkrati lepega. Tudi med nosečnostjo si želim urejen, moden in šik videz. Seveda pa sem, verjetno kot vsaka nosečnica, posegla tudi po klasičnih pajkicah za nosečnice. In kaj sem našla? Naj vam povem, da bore malo. Ponudba za nosečnice, ki sem jo našla v naših trgovinah, me je precej razočarala. Pa tudi kar me je prešinilo je bila misel, da bom te obleke lahko oblekla le za obdobje teh nekaj mesecev in potem mi več ne bodo služile. Domov sem se odpravila z nekaj klasičnimi nosečniškimi kosi, vsa razočarana.

Doma sem nato začela razmišljati. Ali je resnično nujno, da si kupim zgolj oblačila, ki so namenjena nosečnicam. Pomislila sem na Fiore. Zakaj pa ne bi probala nekaj oblekic iz najine spletne trgovinice? In res, bila sem navdušena! Oblačila so se mi lepo prilegala, in čudovito poudarila moj trebušček. Največji bonus pa je, da jih bom lahko nosila tudi po koncu nosečnosti. Ker pa želim moje navdušenje deliti tudi s teboj, sem dobila idejo, da bi lahko vse skupaj strnila v eno blog objavo. Zato te pred tabo čaka 7 različnih videzov, ki jih boš z veseljem nosila tako med nosečnostjo, kot tudi po njej!

REBRASTE OBLEKICE

Rebrasta obleka je zaradi svojega univerzalnega videza in nešetetih možnosti kombiniranja postala tako zelo priljubljena. Veliki plus take oblekicepa je tudi material, ki se čudovito prilagodi kateremukoli tipu postave. Naj vam predstavim dva videza, ki sta mi tako zelo pri srcu.

1.OBLEKA MACY

Obleka Macy v nežni roza barvi z volančki na rokavčkih. Obleka je tako prijetna, da brez problema v njej preživem cel dan. Z njo lahko ustvarim nežen videz ali pa sem malenkost bolj drzna in ji dodam usnjeno jakno ter bulerje. Če pa si sama slučajno noseča in pričakuješ deklico pa bo ta oblekica super izbira za nosečniško fotkanje.

2.OBLEKA MILA

S črno rebrasto obleko preprosto ne moreš zgrešiti! Ko pa ji dodaš še udobne ‘uggice’ in mehko, ter toplo jakno AVA pa se ti zdi, kot da lebdiš med oblaki! Obleko MILA obožujem tako v rjavi, kot tudi črni barvi.

PULOVERJI S PAJKICAMI in KRILOM

1.Kot sem že omenila, seveda nisem mogla iti mimo klasičnih nosečniških pajkic. Resnično so udobne in lepo pokrijejo celoten trebušček, ter tako zagotavljajo, da mi je toplo. Plus tega pa z njimi lahko kombiniram veliko kosov. Z njimi sem kombinirala pulover NORA in pulover LEONA. Oba puloverja se na podobne način razširita in tako dajeta videz tunike.

2. V mojem ‘nosečniškem šopingu’ sem našla to krilo, ki mi je izredno všeč, saj ga lahko kombiniram z mojimi najljubšimi puloverji. Letos so mi še posebej všeč jesenske barve. Tako sem krilo kombinirala s puloverom OLIVIA v lepih zlato rjavih barvah in pa jopico PINJA v oranžni barvi.Pod jopico sem oblekla še pleten top PALOMA v beli barvi in dodala baretko. Ta kombinacija resnično ustvari en tak čudovit pariški izgled. Mene sta videza navdušila, kaj pa meniš ti?

TUNIKA BAY

Cvetlične vzorčke rada oblečem tudi v zimskih časih. Tako polge tunike BAY rada oblečem tudi obleko VILA. Pri tuniki BAY mi je všeč predvsem to, da daje igriv videz. Rada ji dodam tudi pašček, ki še lepše poudari moj trebušček.

Tako! To je nekaj moji najljubših kosov in ‘outfitov’ te sezone. Sem pa v najini trgovinici odkrila še veliko drugih oblačil, ki sem jih nosila pred nosečnostjo, jih nosim sedaj in jih bom zagotovo nosila tudi po končani nosečnosti. Upam, da so ti videzi všeč in boš našla tudi kakšen kos zase, bodisi si nosečka ali ne. Fiore vedno poskrbi za vse ženske v različnih življenjskih obdobjih.

Pobrskaj po najinih spletnih poličkah TUKAJ!

Upava, da ti je bila blog objava všeč in se beremo naslednjič!

Vir: Fiore
Klara & Nana

Klara & Nana

Klara & Nana

www.fiore.si

Sva Klara in Nana, sestri, za katere tisti, ki naju poznajo pravijo, da sva najbolj različni sestri na svetu in tisti, ki naju ne poznajo, nikakor ne morejo verjeti, da sva sestri. A nama se najpomembnejše zdi, da najine tako zelo različne poglede na stvari, svet, modo in ljudi združiva v nekaj kar bi nama prinašalo izjemno veselje ter strast.

FIORE je tako nastal kot vezna točka med nama. Točka, kjer stopiva skupaj in ustvariva nekaj najinega, ob podpori staršev, ki že 25 let uspešno vodita družinsko tekstilno podjetje in sta na naju prenesla ljubezen do oblačil.

Zagotavljamo Vam, da bo Fiore zagotovo ponujal za vsako od vas nekaj, v čemur se boste počutile lepe, ženstvene, sproščene, šik, elegantne in najpomembneje zadovoljne ter srečne.

Hvala, ker ste del najine zgodbe.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj