Na vsebino

Ledno plezanje, turno smučanje in skakanje čez velike skakalnice?

Ledno plezanje, turno smučanje in skakanje čez velike skakalnice? Bi vrjeli, da so vse te dejavnosti izvedljive v Beli krajini, V ENEM DANU? Tudi sam bi najbrž rekel, da je to nemogoče, a naslednji video dokazuje nasprotno! Z malo volje in pravo ekipo je vse mogoče! Tukaj se moramo zahvaliti ekipi Kluba belokranjskih študentov, ki nam je pomagala pri snemanju in pa najpomemneje: dostavila malico!

Preverite TUKAJ.

Vir: JK Design

Ste sanjali, da bi osvojili vrhove gora, da bi preplezali nemogoče stene, z vso močno udarili v led in naredili naslednji korak po zaledenelih slapovih, surfali po poplavljenih cestah, imeli še bolj nore ideje in jih uresničili?

No, tri Belokranjski fanti so šli na Kozice, un led so bili so zamrznjeni potoki, surfat pa so se odpravili kar v Novo Lipo. Tudi v Beli krajini nas na vsakem koraku lahko čaka nova avantura, le če jo vidimo. In če sami niste dovolj pogumni, da jo vidite, potem vabljeni da spremljate njihov vlog.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj