Na vsebino

Direkt v čelo (9) - Kovček na posteljo

Foto: Ketut Subiyanto/Pexels
Foto: Ketut Subiyanto/Pexels

Malce čuden naslov za današnji blog, a ne?

Ampak, ker se počasi zaključuje poletna sezona počitnic, je mogoče ravno pravšnji – za naslednjo sezono.

Verjetno sta v kakšnem filmu, popotniški oddaji, nasvetu za potovanje ali celo v kakšni televizijski reklami opazili, da potnik/turist ob vstopu v sobo najprej naredi …

Kaj?

Svoj kovček, ki je »povohal« kilometre letaliških stavb, kjer se dnevno izmenja na tisoče in tisoče ljudi, oziroma kovček, ki je ležal na dnu letalskega tovornega prometa med ostalimi »sotrpini« in je verjetno bolj umazan kot ročaj nakupovalnega vozička v trgovini, je enostavno položil na posteljo in ga odprl. Da se čim večja površina kovčka dotakne čiste in urejene postelje, ki je pripravljena posebej zanj.

Večina hotelskih in drugih sob ima pripravljeno odložišče za kovčke, ampak ne, to je enostavneje.

Ups… Tudi vi naredite tako?

Aleksander Riznič

Aleksander Riznič

Ljubitelj glasbe, fotografije in potovanj. Z glasbo se profesionalno ukvarja že več kot 30 let, ravno toliko časa tudi s podjetništvom. Z namenom širjenja glasbenega sporočila širši javnosti ustanovi 1. belokranjski radio, Radio Odeon, obenem tudi novičarski spletni portal »Radio Odeon«, pred letom dni portal s starimi fotografijami in dokumenti »Črnomelj fčasih«, nedavno še stično točko za Belokranjce živeče po celotni zemeljski obli »Belokranjci po svetu«.

V domačem kraju živi več kot 50 let, zato je mogoče čas, da s svojega zornega kota opozori na nepravilnosti in pomanjkljivosti, ki se dogajajo v lokalnem okolju in širše.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj