Na vsebino

Cvetlični vzorci

Ste gledale film »Hudičevka nosi Prado«? Če ste se mogoče spomnite, ko je Miranda Priestly nenavdušeno zavila z očmi in rekla: »Cvetlice za pomlad? Prelomno «? Seveda cvetlični trend ni nič novega. Pomlad za pomladjo prihajajo novi cvetlični vzorci za našo pomladno in poletno garderobo in leto za letom jih obožujemo. Kaj je s cvetličnim potiskom, da je všeč skoraj vsakemu dekletu? Težko je vedeti.

Menim, da je del razloga, da imamo tako rade cvetlične vzorce, to kako raznolik je. Zaradi cvetličnih barv se lahko počutimo prisrčni in ženstveno, lahko pa jih stiliramo tudi na tak način, da izpadejo bolj močno in ''edgy''. Lahko se odločimo za velike ali majhne cvetlične vzorce, če smo dovolj drzne jih tudi kombiniramo med seboj, ali pa našemu videzu dodamo samo cvetni pridih. Možnosti je resnično neskončno.

Zase vem, da takoj, ko me zjutraj začenja buditi ptičje petje in zunaj najdemo prve zvončke, trobentice in mačice, komaj čakam da oblečem svoje najljubše kose s cvetličnim vzorcem. Zato ti bom v tem blogu predstavila nekaj čudovitih kosov s potiskom cvetličnega vzorca.

ULTIMATIVNA MAXI OBLEKA

Romantična in tako zelo ženstvena. Obleka ROSE na kateri je potiskan močan cvetlični vzorec v rdeči, beli in rumeni barvi. Obleka za katero se obračajo pogledi in pravgotovo nikogar ne pusti ravnodušnega. Pri stiliranju takšne obleke se vedno držimo pravila – manj je več. Obleka je že sama po sebi tako zgovorna, da resnično ne potrebuje prav dosti. Za čevlje izberi takšne, ki so nevtralne barve, enako velja glede torbice, ki pa naj bo rajši elegantna pismo torbica.

TUNIKA S CVETLIČNIM VZORCEM

Za vse, ki se mogoče šele spogledujete s cvetličnim vzorcem, vam predlagam, da mogoče začnete z drobnim potiskom. Tako se mogoče ne boste ‘’ zgubile ‘’ v kosu in ne boste imele občutek, da obleka nosi vas in ne obratno. Tunika BAY ima potiskane drobne cvtetlice v nežnih barvah. Tunike kot je ta lahko nosimo na veliko različnih načinov. Pod njo lahko oblečemo pajkice, kavboje ali celo žabe. Za bolj ‘edgy’ videz ji v pasu dodaj pas in obuj bulerje.

PIKE IN ROŽE

Nežna pudrasta roza oblekica na kateri najdemo ne samo en vzorec ampak celo dva! Nekateri bi mislili, da več vzorcev naenkrat ne gre skupaj, pa to vsekakor ne drži. Polka pike in cvetlični vzorci, v pravi meri seveda, se odlično dopolnjujejo in ustvarijo čudovit videz. Oblekici,kot sta BILLY in SCARLLET pa lahko nosimo tako na eleganten način, s petkami ali pa dodamo bele superge.

HLAČE S CVETLIČNIM POTISKOM

Spomladanske temperature ne bodo vedno omogočale srajc brez rokavov ali kratkih kril. V tistih hladnih pomladnih dneh lahko svoj cvetlični videz sestavite s hlačami s cvetličnim vzorcem. Hlače RIVER združite s srajco ali topom, ki naj bo v beli barvi. Če potrebujete dodatno plast toplote, jo dopolnite z jopičem ali ljubko jakno.

TREND, KI NE GRE NIKOLI IZ MODE

Nekateri trendi nikoli ne izginejo iz mode. Vzemimo za primer denim in črne obleke. Denim jopiči, denim kratke hlače, črne obleke so v modi že od 90. let in še vedno štejejo za najbolj vroč trend vsake sezone. Tako je tudi s cvetličnimi vzorci.

Te lahko izsledimo že v 14. stoletju, ko so trgovci z vzhoda cvetje uvažali v evropske države in takrat so si pridobili svojo popularnost. Cvetlični vzorci so dejansko veljali za statusni simbol, ker so bili tako dragi, vendar so se Evropejci počasi naučili, da jih kopirajo in jih začeli izdelovati po nižjih cenah. Počasi je postala široko dostopna pri Italijanih, ki so proizvajali nekaj zelo vezenih cvetlic. In od takrat naprej se vedno pojavljajo na naših oblačilih. Lepota te tkanine je v njeni vsestranskosti - na voljo so v milijonih barv, vzorcev in tekstur. Cvetlični vzorci so lahko prava izbira za prav vsako priložnost.

Upam, da ste z našimi nasveti in predlogi pripravljene ponotranjiti cvetlične vzorce in se predstaviti s čudovitimi cvetnimi oblekami, krili, kratkimi hlačami, hlačami, srajcami, in celo kopalkami ter sončnimi očali. In če bi rade ustvarile subtilen videz, se odločite za priložnostno cvetlično obleko z le kakšnim. dodatkom.

Vir: Fiore
Klara & Nana

Klara & Nana

Klara & Nana

www.fiore.si

Sva Klara in Nana, sestri, za katere tisti, ki naju poznajo pravijo, da sva najbolj različni sestri na svetu in tisti, ki naju ne poznajo, nikakor ne morejo verjeti, da sva sestri. A nama se najpomembnejše zdi, da najine tako zelo različne poglede na stvari, svet, modo in ljudi združiva v nekaj kar bi nama prinašalo izjemno veselje ter strast.

FIORE je tako nastal kot vezna točka med nama. Točka, kjer stopiva skupaj in ustvariva nekaj najinega, ob podpori staršev, ki že 25 let uspešno vodita družinsko tekstilno podjetje in sta na naju prenesla ljubezen do oblačil.

Zagotavljamo Vam, da bo Fiore zagotovo ponujal za vsako od vas nekaj, v čemur se boste počutile lepe, ženstvene, sproščene, šik, elegantne in najpomembneje zadovoljne ter srečne.

Hvala, ker ste del najine zgodbe.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj