Na vsebino

Blagovna znamka Fiore

Že nekaj časa je minilo od tega, ko sva začeli snovati čisto najino samostojno blagovno znamko ženskih oblačil. Od tiste začetne ideje, pa do danes, je verjetno minilo dobro leto dni. Kako pa sva sploh prišli na to idejo? Čisto naravno. Saj glede na to, da imamo doma šiviljsko delavnico in da je najina mama zagotovo ena izmed najboljših in najkreativnejših šivilj, ki nama je, ko sva bili mlajši, sešila prav vsak kos oblačila v najini omari, bi lahko rekli, da je bil ta korak pričakovan. In čeprav je bilo v preteklem letu precej preprek, takšnih in drugačnih, vam ta trenutek z veseljem predstavljava prve kose čisto najine konfekcije oblačil, izdelanih iz izredno kvalitetnih materialov in to pri nas, v Beli krajini.

Naj vam predstaviva nekaj kosov najine nove kolekcije. To so kosi, katere z veseljem nosiva sami, ki so izdelani trajnostno in so izredno kvalitentni. Prav gotovo, pa ne bo ostalo samo pri tem, pač pa že delava na novih modelih.

JOPICA LENA

Prvi kos v najini kolekciji je bila tale čudovita jopica. Sprva v krajši verziji in potem še daljša, ki je super za zimske dni. Jopica je odprta in spredaj lepo, valovito pade. Na izbiro imaš 4 barve : temno sivo, svetlo sivo, oker in svetlo roza barvo. Jopico lahko nosiš na tri različne načine. Lahko jo pustiš da prosto pade, lahko jii dodaš pas in lahko jo zavihtiš čez ramo. Izbira je tvoja.

ŠPICHOZE

Kos, ki sva ga omenili že pri prejšnjem blogu, pa vendar mimo njega ne moremo. Trend, ki ga je v svoji mladosti oboževala najina mama. Isti kroj, ki ga je takrat uporabila za izdelavo svojih lastnih špichoz, je z veseljem potegnila iz arhiva in ustvarila špichoze, ki so pred tabo. Tokrat v treh barvah, in sicer v bež, črni in modri barvi.

KOMPLET STELLA

Iščeš svoj novi najljubši lounge set? Set v katerem se boš počutila tako udobno in prijetno, kot da lebdiš na oblačku? Zate imava popoln trenirka komplet, ki ga sestavljata kapucar ( pulover s kapuco ) in hlače. Ob strani smo dodali okrasni trak, ki poživi celoten set.

TUNIKA FRIDA

Brez tunik ne gre. Vsekakor jih kmalu v ponudbo dodava še več, začeli pa sva s preprosto, enobarvno viskozno tuniko, ki jo z lahkoto kombiniraš na vsa oblačila, čevlje in torbice. V modri, rumeni ali zeleni barvii.

HLAČE

Viskozne ali bombažne? S špagico v pasu ali brez nje? Naše hlače smo ustvarili s to mislijo, da se podajo na prav vsak tip postave in ga poudarijo na pravih mestih. Višji pas bo podaljšal nogo in objel pas. Ravno tako bo črta ob strani ustvarila še dodatno iluzijo daljše noge. Se bojiš, da bi ti bile prekratke ali predolge? Ni problema, sporoči nama svojo želeno dolžino in naredili bomo hlače po tvoji meri.

Upava, da se najdeš v katerem kosu in da te bodo najina oblačila, narejena v Sloveniji, navdušila.

Vir: Fiore
Klara & Nana

Klara & Nana

Klara & Nana

www.fiore.si

Sva Klara in Nana, sestri, za katere tisti, ki naju poznajo pravijo, da sva najbolj različni sestri na svetu in tisti, ki naju ne poznajo, nikakor ne morejo verjeti, da sva sestri. A nama se najpomembnejše zdi, da najine tako zelo različne poglede na stvari, svet, modo in ljudi združiva v nekaj kar bi nama prinašalo izjemno veselje ter strast.

FIORE je tako nastal kot vezna točka med nama. Točka, kjer stopiva skupaj in ustvariva nekaj najinega, ob podpori staršev, ki že 25 let uspešno vodita družinsko tekstilno podjetje in sta na naju prenesla ljubezen do oblačil.

Zagotavljamo Vam, da bo Fiore zagotovo ponujal za vsako od vas nekaj, v čemur se boste počutile lepe, ženstvene, sproščene, šik, elegantne in najpomembneje zadovoljne ter srečne.

Hvala, ker ste del najine zgodbe.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj