Na vsebino

Barvanje strehe na Mirni gori

Slišali smo, da bo Planinsko društvo Črnomelj prepleskalo pločevinasto streho na planinskem domu na Mirni gori in ker nam delo na višini ni tuje, smo se odločili, da jim pomagamo. Seveda smo vse skupaj tudi dokumentirali. Nastal je spodnji video, ki je sicer luč sveta ugledal kakšne 3 mesece prepozno, ampak škoda bi bilo, da gredo vsi ti lepi jesenski posnetki v nič.

Vir: JK Design

Ste sanjali, da bi osvojili vrhove gora, da bi preplezali nemogoče stene, z vso močno udarili v led in naredili naslednji korak po zaledenelih slapovih, surfali po poplavljenih cestah, imeli še bolj nore ideje in jih uresničili?

No, tri Belokranjski fanti so šli na Kozice, un led so bili so zamrznjeni potoki, surfat pa so se odpravili kar v Novo Lipo. Tudi v Beli krajini nas na vsakem koraku lahko čaka nova avantura, le če jo vidimo. In če sami niste dovolj pogumni, da jo vidite, potem vabljeni da spremljate njihov vlog.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj