Na vsebino

9/10

Če bo slučajno kdo opazil, da hodim po svetu brez poročnega prstana, ne delajte škandala iz tega. Ta zapis bo najbrž (še) precej krajši kot so ponavadi, tipkam ga namreč z devetimi prsti, en mojih prstov se zdravi po lažji poškodbi in iskreno, cel svet mi je nekako na devetih prstih, nič mi čisto stoprocentno ne štima.

Po koledarju bi moral biti že čisto pravi maj, pa nič od tega, po hribih se kar nekaj belí, jaz sem pa včeraj gume menjala, seveda.

O Otrocih nimam veliko zanimivega za povedati, ker smo se ta teden videli petkrat po pol ure. Danes gresta 1 in 2 k frizerju, toliko še vem. Otrok 3 še ne rabi frizerja. Ob njegovi (ne)količini las zadostujejo tudi moje frizerske antisposobnosti.

Tiste povsem naravne in običajne ženske težave, ko naj bi me kot kraljico nosili po rokah (ne vem, tako sem slišala, da se naj bi delalo z ženskami »v tistih dneh«, razen, če se jim ne bolj paše v belih hlačah rolati po središču mesta vštric s samorogi, kot je razvidno iz reklam za tampone), so me spremenile v nakavčni svaljek, ki v debeli jopi in štumfih jé evrokrem na žlico.

Kar, če smo iskreni, zveni kar blizu moje verzije kraljevskosti.

Zdaj se bom še malo izležavala, potem pa se bom nazobala protibolečinskih tablet in se prebila skozi osemurni delovnik v staromamskih gatah in večnem strahu, da higienski produkti v velikosti standardnega šotora Rdečega križa ne bodo zdržali do naslednje pavze.

Toliko v razmislek, kakšno je življenje približno 100% vaših sodelavk okoli enkrat na mesec. Pa da ostanete na tekočem.

Ahaha, kužiš?

Vir: https://www.facebook.com/nezaslisana/

Nezaslišana je ženska na sebi lasten, nefiltriran način, a z neskončno ljubeznijo in veliko humorja, ki je za to vse nujen. Obožuje besede v našem in v tujih jezikih, če pa ji kakšna manjka, si jo kar sama izmisli. Poganjajo jo dobre knjige, smeh, močna kava, želja po ustvarjanju in po dogodivščinah z možem in dvema otrokoma – v pričakovanju tretjega. Želi povedati tako kot je v resnici – razen, če se da narediti bolj smešno.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj