Na vsebino

Za zaključek veselo druženje počitnikarjev s starostniki

Poletni počitniški tabor v Hiši Sadeži družbe Črnomelj se izteka. Preživeli so pestra tedna, polna novih dogodivščin in sveže stkanih prijateljstev.

Na današnji zadnji skupni dan tega poletja so obiskali Dom starejših občanov Črnomelj, kjer se je pelo in plesalo. Na koncu je Mark še zaigral na harmoniko, vsi skupaj pa so zapeli nekaj pesmic. Ob povratku so se ustavili v Jurjevanjski dragi in zganjali norčije na igralih.

Kot se za zadnji dan spodobi, so si na veliko veselje otrok privoščili pico, kuhano koruzo, veliko sladkih bonbonov in sladoleda. Maja je prebrala pravljico o Zlati goski, Teja je deklicam spletla kitke in že je bil čas za odhod domov.

»Zahvaljujemo se našim prostovoljcem, brez vas res ne bi šlo, pa tudi staršem, da ste nam zaupali svoje otroke. Hvala za vse prostovoljne prispevke. Čez nekaj dni bomo v novem mesecu in naši počitnikarji bodo ponovno sedli v šolske klopi. nekateri prvič, drugi pa znova. Prav vsem želimo veliko prijateljev, smeha, zabave in uspehov v novem šolskem letu. Mi pa se kmalu spet vidimo. Če ne prej, med krompirjevimi počitnicami,« še sporočajo iz Hiše Sadeži družbe Črnomelj.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj