Na vsebino

V četrtek so metliški občinski svetniki na 3. seji obravnavali 9 točk

V četrtek, 9. februarja 2023, je v sejni sobi Občine Metlika potekala 3. redna seja Občinskega sveta Občine Metlika. V okviru dnevnega reda je bilo obravnavanih 9 točk.

Po obravnavi zapisnika prejšnje seje so člani občinskega sveta obravnavali in sprejeli poročilo o delu Nadzornega odbora Občine Metlika v letu 2022 ter letni program športa v Občini Metlika za leto 2023.

Sledila je obravnava predloga proračuna Občine Metlika za leto 2023 v prvi obravnavi. Po razpravi so člani občinskega sveta predlog sprejeli. V povezavi s sprejemom predloga proračuna je bil sprejet še Sklep o določitvi skupne vrednosti pravnih poslov, ki niso predvideni v veljavnem načrtu ravnanja z nepremičnim premoženjem Občine Metlika za leto 2023.

Na seji je bilo sprejetih tudi pet premoženjskopravnih zadev ter prenos igrišča in travnika na Lokvici v upravljanje Prostovoljnemu gasilskemu društvu Lokvica, z namenom, da jih bodo uporabljala tudi ostala društva ter lokalni prebivalci.

Predlog proračuna za leto 2023 v 1. obravnavi in ostala gradiva so dostopna na povezavi TUKAJ.

Vir: Občina Metlika

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
37
46
57
69
78
83
91
23
30
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj