Na vsebino

Tudi v metliški občini evidentiranje potreb po panelni ograji

V dogovoru z Ministrstvom za notranje zadeve je tudi Občina Metlika vse krajevne skupnosti v občini zaprosila, da pri svojih krajanih preverijo morebitno potrebo po uporabi panelne ograje, ki je bila postavljena kot začasen instrument z namenom varovanja državne meje in se že odstranjuje.

Svoje potrebe po panelni ograji sporočite predstavnikom svoje krajevne skupnosti, pravijo na metliški občini. Dodajajo, da bodo najprej izpolnjene potrebe po panelni ograji na državni ravni, zatem na lokalni ravni in potem potrebe prebivalcev.

V tej fazi Občina le evidentira potrebe po panelni ograji, ki jih bodo posredovali na pristojno ministrstvo. O odkupu in količinah bodo razgovori potekali pozneje. Pod kakšnimi pogoji, če seveda bo na razpolago, na metliški občini še nimajo informacij.

Morebitne potrebe po ograji sporočite na elektronski naslov svoje krajevne skupnosti, v sporočilu pa navedite naslednje podatke: ime in priimek, naslov, želena količina ograje v metrih in namen uporabe.

Vir: Občina Metlika

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj