Na vsebino

Stališče MORS glede morebitne vzpostavitve sprejemno registracijskega centra na območju Vražjega kamna ostaja nespremenjeno

Foto ŠKD Bela krajina
Foto ŠKD Bela krajina

Županja občine Črnomelj Mojca Čemas Stjepanovič se je skupaj s sodelavci danes v Metliki v okviru obiska Vlade RS v JV Sloveniji skupaj s županom Občine Metlika Darkom Zevnikom sestala z državnim sekretarjem Ministrstva RS za obrambo (MORS) Milošem Bizjakom in sodelavci.

Glede Občine Črnomelj so potekali pogovori na temo nepremičnin v lasti Republike Slovenije in v upravljanju MORS na območju občine Črnomelj, in sicer glede možnosti prenosa nepremičnin Občini Črnomelj upoštevajoč njene potrebe. Občina je MORS že pred časom opozorila na slabo stanje objektov na Otovcu in na območju Naklo-Rodine, kjer je potrebna izvedba ustreznih vzdrževalnih in drugih del. Ministrstvo bo na osnovi današnjega sestanka pregledalo objekte in se bo odločilo o potrebnih ukrepih.

Državni sekretar je podal zagotovilo, da se stališče MORS v zvezi z morebitno vzpostavitvijo sprejemno registracijskega centra na poligonu Športno kinološkega društva Bela krajina na območju Vražjega kamna ne bo spremenilo, niti se ne bo spreminjala obstoječa pogodba med MORS in Občino Črnomelj.

Priponke

Vir: Občina Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
22
37
45
55
67
77
83
91
10
21
23
24
26
27
30
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj