Na vsebino

Razgrajala sta v metliškem Zdravstvenem domu

Zaradi prijav kršitev javnega reda in miru so policisti konec tedna posredovali šestnajstkrat na javnem kraju in šestkrat v zasebnem prostoru.

Enega kršitelja, ki je z očitnimi znaki opitosti javni red in mir kršil v zdravstvenem domu Metlika, so policisti tudi pridržali. Zgodba se začela v noči iz nedelje na ponedeljek, zaključila pa na zgodnje ponedeljkovo jutro, okoli pete ure. Takrat so klicali policiste iz zdravstvenega doma Metlika, da sta dva moška razbijala po vratih zdravstvenega doma, nato pa se še nedostojno vedla do zdravstvenega osebja. Policisti so na kraju ugotovili, da gre za brata – en je pri obisku zdravnika pomagal drugemu, ki je po naporni noči padel in se rahlo poškodoval. Najprej so ju razburila zaprta vrata zdravstvenega doma, nato sta bila nezadovoljna z zdravstvenim osebjem, na koncu pa še s policisti, ki so ju prišli miriti. Ker ukazi niso zadoščali so uporabili prisilna sredstva, ki so pomirili enega, ne pa oba – drugega, 24-letnega, so nato odpeljali v pridržanje do iztreznitve v Novo mesto. Oba bosta dobila plačilne naloge zaradi kršenja javnega reda in miru in neupoštevanja ukazov policistov.

Vir: PU Novo mesto

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
22
37
45
55
67
77
83
91
10
21
23
24
26
27
30
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj