Na vsebino

Prometna nesreča: ena oseba umrla, ena huje poškodovana

Danes ob 14.24 smo bili obveščeni o hudi prometni nesreči na cesti na območju Kočevskih Poljan. Ogled kraja prometne nesreče so opravili policisti PPP Novo mesto in po prvih ugotovitvah je 51-letni voznik iz Hrvaške vozil osebni avtombil iz smeri Podturna proti Črnomlju. V Kočevskih Poljanah je pričel prehitevati tovorno vozilo hrvaških registrskih oznak, takrat pa je iz nasprotne smeri pravilno pripeljala 47-letna voznica osebnega avtomobila. Med vozili je prišlo do silovitega trčenja, zaradi hudih poškodb je 51-letni voznikna kraju nesreče umrl. Poškodovano voznico so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Vse okoliščine prometne nesreče policisti še preiskujejo.

Letos je v prometnih nesrečah na območju Policijske uprave Novo mesto življenje izgubilo deset ljudi, med njimi pet voznikov osebnih avtomobilov, v enakem obdobju lanskega leta pa devet. V osmih prometnih nesrečah s smrtnim izidom sta bila vzroka nepravilna stran in smer vožnje in neprilagojena hitrost.

Vir: PU Novo mesto

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
110
22
37
45
55
67
77
83
91
10
21
23
24
26
27
30
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj