Na vsebino

Prejeli delovne zvezke in spoznali Luko Dončića

Začetek novega šolskega leta je tik pred vrati in v okviru dobrodelnega projekta »Veselo v šolo«, s katerim skušajo otrokom iz socialno šibkejših družin olajšati povratek v šolske klopi, so po belokranjskih šolah že razdelili delovne zvezke, ki so jih nabavili z zbranimi sredstvi. Poleg tega so letos otrokom pripravili tudi prav posebno presenečenje, saj so imeli priložnost spoznati svojega vzornika, slovenskega košarkarskega zvezdnika Luko Dončića.

»Ob tej priložnosti bi se zahvalila založbam za donacije, Društvu prijateljev mladine Metlika za pomoč in osnovnim šolam za sodelovanje. Še posebej gre zahvala Osnovni šoli Mirana Jarca za pomoč pri projektu, da so družinam omogočili subvencijo delovnih zvezkov. Hvala tudi Sonji Strgar iz Društva prijateljev mladine Črnomelj za dostavo delovnih zvezkov na dve šoli. Tudi letos smo se imeli pri pakiranju šolskih potrebščin lepo, saj so nam ponovno pomagale plišaste živali iz Napoleona,« je zapisala vodja projekta Rozalija Gršič.

Projekt »Veselo v šolo« se bo zaključil z dobrodelnim koncertom, ki bo 21. oktobra ob 18. uri v Kulturnem domu Črnomelj.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj