Na vsebino

Poziv za članstvo v Podjetniški inkubator Bele krajine

RIC Bela krajina v sodelovanju z Občino Črnomelj, Občino Metlika in Občino Semič objavlja javni poziv k oddaji vloge za sprejem v članstvo v podjetniški inkubator – pisarniški prostori v enoti Podjetniškega inkubatorja Bela krajina PH Stratus Ulica heroja Stariha 19, Črnomelj in v enoti Podjetniškega inkubatorja TRIS Kanižarica, Kanižarica 41, Črnomelj.

S pozivom omogočamo najem sedmih pisarniških prostorov (1.etaža Poslovne hiše Stratus) v skupni površini 139,24 m2 in dveh pisarniških prostorov v enoti inkubatorja TRIS Kanižarica s površino 81 m2.

Kandidati lahko oddajo vlogo za sprejem v redno članstvo podjetniškega inkubatorja.

Rok za oddajo prijav za člane vključene v inkubator na ta javni poziv je 08. junij 2017. Odpiranje vlog bo potekalo v roku desetih delovnih dni od prejema vlog. O sprejemu bo odločala Komisija za sprejem v Podjetniški inkubator Bela krajina (v nadaljevanju Komisija). Komisija bo podala mnenje glede vključitve najpozneje sedem dni od odpiranja vlog.

Pozivamo tudi k vključitvi v coworking prostor Podjetniškega inkubatorja Bela krajina. Coworking ali sodelo je način dela, ki vključenim posameznikom in podjetjem omogoča, da si občasno ali stalno delijo »sodelovni« prostor z drugimi ustvarjalci iz svoje ali sorodnih panog. Kandidati lahko oddajo vlogo za člane vključene v coworking prostor, ki je priloga tega razpisa.

Za članstvo za vključitev v »coworking« prostor je rok neomejen. Kandidati se lahko vključujejo skladno z razpoložljivim prostorom.

Dokumenti so pripeti spodaj.

Priponke

Vir: RIC Bela krajina

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
110
22
37
45
55
67
77
83
91
10
21
23
24
26
27
30
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj