Na vsebino

Poročilo Policijske uprave za minuli konec tedna

Med Semičem in Ručetnjo vasjo se je 6. 2. dopoldan zgodila prometna nesreča. Črnomaljski policisti so ugotovili, da je nesrečo povzročila 24-letna voznica osebnega avtomobila, ki je izsilila prednost mladoletnemu kolesarju, ki je zavijal levo. Lažje poškodovanega kolesarja so oskrbeli v bolnišnici.

Črnomaljski policisti so 7. 2. popoldan med kontrolo prometa v Črnomlju ustavili 23-letnega voznika osebnega avtomobila in mu zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti odredili preizkus. Kršitelj je imel v litru izdihanega zraka 1,53 miligramov alkohola (3,18 g/kg). Odpeljali so ga v prostore za pridržanje in o kršitvi z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Črnomaljski policisti so 7. 2. popoldan posredovali zaradi nasilja v družini v Črnomlju. Ugotovili so, da je 58-letni nasilnež, ki je bil pod vplivom alkohola, izvajal fizično in psihično nasilje nad ženo. Izrekli so mu prepoved približevanja žrtvi zaradi razlogov za sum, da bo ogrozil njeno življenje, osebno varnost in svobodo. Ovadili ga bodo zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini.

Vir: PU Novo mesto

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
1410
2010
2113
2219
2310
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj