Na vsebino

Pokolpje na sejmu Holz & Bau v Celovcu

Konec minulega meseca so se predstavniki razvojnih institucij Pokolpja (Razvojni center Novo mesto, d.o.o., RIC Bela krajina in RC Kočevje Ribnica, d.o.o.) udeležili kooperacijskega srečanja na Holz & Bau Messe v Celovcu.

Tokrat so že drugič pripravili skupen sejemski nastop in predstavitev gozdno-lesne verige v Pokolpju, letos s še širšo predstavitvijo - v sodelovanju z razvojnimi institucijami iz Maribora, Koroške in Prekmurja.

Na razstavnem prostoru so imela podjetja možnost predstaviti svoje končne izdelke, povezane z lesno industrijo. Iz območja Pokolpja so bili na razstavnem prostoru prisotni štirje razstavljavci, in sicer STARKMAT, Sebastjan Štarkel, s.p. z Active Chair KIDS in Active Chair PRO, 8 Shadows - Martina Simonic Adamič, s.p. z otroško hiško Sophia House of Wisdom, EXTRA FIT, Aljaž Štemberger s.p. z leseno fitnes napravo in Andrej Vlahov z lesenim supom. Podjetniki so imeli tudi možnost udeležiti se B2B sestankov.

Vir: RIC Bela krajina

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj