Na vsebino

Pestre aktivnosti v projektu Ekošola

Metliški vrtec je sodeloval na kreativnem natečaju v okviru projekta Eko-paket, s katerim smo otroke s pomočjo vzgojiteljic in vzgojiteljev spodbujali h kreativnemu ustvarjanju iz kartonske embalaže za mleko in sokove. Naš projekt se je uvrstil med zmagovalce v svoji starostni kategoriji. Med več kot 1200 kreativnih izdelkov v petih starostnih skupinah smo osvojili tretje mesto.

Podelitev priznanj in nagrad je potekala v petek, 10. marca, na sejmu Altermed v Celju. Na odru v Celju je priznanje in nagrado prevzela vzgojiteljica Mateja Vidmar. Na sejmu Altermed smo naše aktivnosti v okviru projekta “Odgovorno s hrano” predstavili tudi na osrednjem odru. Vzgojiteljica Suzana Šajnič je za svojo predstavitev požela veliko pohval. V soboto smo se na sejmu predstavili tudi s stojnico. Kako domiselni smo bili letos, si poglejte na priloženih fotografijah.

Na sejmu Altermed smo želeli izpostaviti odnos do zdravja. Posebej za to, ker ima zdravje kot vrednota tudi v družini svoje pomembno mesto.

Zdravje temelji na:
– zdravi in uravnoteženi prehrani,
– telesni aktivnosti,
– medsebojnih odnosih,
– varnem otrokovem okolju.

Za trud in predstavitev se zahvaljujemo vsem sodelujočim.

Vir: Vrtec Metlika

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
37
46
57
69
78
83
91
23
30
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj