Na vsebino

Obvestilo DSO Metlika

Spoštovani svojci stanovalcev Doma starejših občanov Metlika,
obveščamo vas, da smo zaradi pojava koronavirusa v Metliki včeraj dom popolnoma zaprli. Izvajamo preventivne ukrepe, skladno z navodilih NIJZ-ja. Stanovalci se zadržujejo v sobah, kjer se tudi prehranjujejo. Skupna druženja so prepovedana. Sobe večkrat dnevno prezračujemo in razkužujemo.
Vsi so seznanjeni z nastalo situacijo in razumejo sprejete ukrepe. Naloga stanovalcev in zaposlenih je, da se opazujejo in v kolikor opazijo zdravstvene spremembe, takoj sporočijo predstojnim.

Za zaposlene ravno tako priporočamo, da se izvajajo vsi preventivni ukrepi in da svoje zdravstveno stanje opazujete. V kolikor opazite respiratorne težave ali druge znake, obvestite svojega zdravnika. Za odvzem brisa imamo na vstopni točki v Splošni bolnici prioriteto. Tako je dogovorjeno z NIJZ-jem NM.

Sicer delo poteka po normalnem urniku. Pri svojem delu obvezno nosite zaščitne maske, ki jih menjate na 2 uri ali po potrebi še prej. Skrbite za razkuževanje sebe in prostorov, kjer se gibljete.

Za vprašanja smo vam na voljo,

Direktorica DSO Metlika Ivica Lozar

Priponke

Vir: DSO Metlika

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj