Na vsebino

Medgeneracijska peka medenjakov

Medenjaki so pikantni piškoti iz medenega testa, ki se največkrat pripravljajo ob božiču. V večnamenskem prostoru na Cerovcu pa so jih danes, skupaj s članicami PGD Črešnjevec, pripravljali učenci 1. in 2. razreda podružnične šole Štrekljevec.

Priprava z začimbami bogatih medenjakov je minila v sproščenem in zabavnem duhu medgeneracijskega sodelovanja, Sonja Malnarič pa je otroke razveselila tudi z branjem pravljice Ciper coper medenjaki.

S tem so zaključili zadnjo kuharsko delavnico v sklopu projekta Kolektivne blagovne znamke Bele krajine. Cilj projekta je vzpostaviti sistem kolektivne blagovne znamke (certificiranje, celostna grafična podoba), povezati belokranjske ponudnike v enoten sistem in s tem zagotoviti kvaliteto izdelkov. Hkrati pa odpreti nove trženjske kanale s pomočjo prodajno promocijskih centrov, spleta, logističnega centra ter dati večjo prepoznavnost belokranjski kulinariki.

Vir: KC Semič

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
22
37
45
55
67
77
83
91
10
21
23
24
26
27
30
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj