Na vsebino

Kaj je novega v Erasmus+ klubu?

Pretekli konec tedna smo se člani Erasmus+ kluba udeležili dvodnevne delavnice v Dolenjskih Toplicah, ki so jo pripravili profesorji Marta Strmec, Alexandra Kočevar, Jan Čufer, Jelena Šikonja in Anica Želježnjak. V okviru projekta 'Capitalizing on Local Intangible Cultural Heritage around Europe' smo dijaki pripravili Ted Talk predstavitve, ki so temeljile na izvirnih podjetniških idejah. Najbolj prepričljivi predstavitvi, ki sta ju pripravili Daša Bahor in Ana Miketič (3.a G), bomo predstavili marca na ciprskem srečanju.
Delo smo nadaljevali s pripravo poglavja 'Kako se obleči za Ted Talk?', ki bo del informativne knjižice o Ted Talk predstavitvi.
Spoznali smo tudi SWOT analizo, ki je strateško orodje za oblikovanje celovite strategije podjetja ali regije. S pomočjo analize smo izdelali profil prednosti in slabosti ter profil priložnosti in nevarnosti Bele krajine ter se na podlagi ugotovitev naučili izdelati vizijo Bele krajine ter predlagati različne ukrepe.
V prostem času smo si seveda privoščili kopanje v bazenu in nagradili s sproščanjem v termalni vodi Dolenjskih Toplic.
Naslednje partnersko srečanja bo v Nikoziji, od 30. 3. do 3. 4. 2020, ki se ga bo udeležilo 6 dijakov in 2 učitelja.

Vir: Srednja šola Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj