Na vsebino

Jutri spremenljivo oblačno, zjutraj od -2 do 3, čez dan od 10 do 15 °C

Zvečer se bo delno zjasnilo, predvsem v zahodnih in deloma severnih krajih pa bo zmerno do pretežno oblačno. Ponekod bo tudi ponoči pihal jugozahodnik. Najnižje jutranje temperature bodo od -2 do 3, na Primorskem do 6 °C.

Jutri bo na vzhodu sončno, drugod pa predvsem dopoldne bolj oblačno, na zahodu ni izključena kakšna kaplja dežja. Popoldne se bo tudi v zahodni polovici Slovenije delno zjasnilo. Pihal bo jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 10 do 15, na vzhodu do 18 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Jutri bo dokaj sončno s popoldansko kopasto oblačnostjo, bolj oblačno bo v sosednjih krajih Italije. Pihal bo jugozahodni veter.

Obeti

V sredo bo sončno, predvsem na zahodu pa bo občasno nekaj več oblačnosti. Zjutraj bo po nekaterih kotlinah možna megla. V četrtek bo nekoliko bolj oblačno kot v sredo. Oba dneva bo pihal jugozahodnik, topleje bo. V petek bo pretežno oblačno, nekaj sonca bo občasno na severovzhodu. V zahodnih in ponekod v osrednjih krajih bo občasno rahlo deževalo. Še bo pihal jugozahodnik.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
22
37
45
55
67
77
83
91
10
21
23
24
26
27
30
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj