Na vsebino

Jutri bo spremenljivo oblačno, še bodo nastajale plohe

Zvečer in ponoči bo občasno še deževalo. Zjutraj bodo padavine večinoma oslabele in na vzhodu tudi ponehale. Najnižje jutranje temperature bodo od 7 do 11, na Primorskem do 14 °C.

Jutri bo spremenljivo oblačno, več jasnine bo na vzhodu. Predvsem v zahodni polovici Slovenije bodo še krajevne padavine. Popoldne se bo deloma razjasnilo. Pihal bo jugozahodnik. Najvišje dnevne temperature bodo od 16 do 21, na vzhodu do 23 °C.

V četrtek bo delno jasno, bolj oblačno bo v hribovitih krajih na zahodu, kjer bodo še nastajale posamezne plohe. V petek bo oblačnost naraščala. Na zahodu se bodo pojavljale padavine, ki se bodo proti večeru okrepile in razširile proti vzhodu. Pihal bo jugozahodnik. V soboto bo dež oslabel in ponehal, popoldne se bo oblačnost trgala.

Naše kraje je doseglo oslabljeno ciklonsko območje. Z vetrovi južnih smeri k nam doteka zelo vlažen in postopno nekoliko toplejši zrak.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj