Na vsebino

Dopisovanje z vrstniki iz Kočevja

V šolskem letu 2016/2017 sodelujemo z učenci in knjižničarko Mašo Luteršmit iz OŠ Ljuba Šercerja v Kočevju v šolskem projektu Berem, bereva, beremo. Projekt je bil oblikovan z namenom dviga bralne pismenosti. Dopisujemo si in s pismom pošljemo tudi zgodbe, ki razveselijo učence posameznega razreda štirikrat na leto.

Včeraj smo se z učenci 8. in 9. razreda OŠ Milke Šobar Nataše odpeljali v Kočevje na zaključek projekta. Gostoljubno so nas pričakali in sprejeli v šolski telovadnici. Po pozdravu ravnateljice gospe Jožice Pečnik je vodja projekta Maša Luteršmit povzela aktivnosti sodelovanja. Utrinke je strnila v kratkem filmčku. Sledil je ogled njihove instrumentalne igrice, v kateri so nastopile živali.

Veselili smo se srečanja in druženja po razredih v šolski knjižnici. Tam smo se tudi mi učencem predstavili z recitacijo o pomladi, najstarejšim pa s kamišibajem.

Dokazali smo, da zgodbe in pesmi živijo, nas povezujejo. Tako je tudi s čisto pravimi pismi, ki imajo znamko in jih prinese poštar – ne komur koli, ampak točno tebi.

Vir: OŠ Milke Šobar Nataše

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
22
37
45
55
67
77
83
91
10
21
23
24
26
27
30
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj