Na vsebino

Delavnica »Turistične nastanitve brez odpadkov«

RIC Bela krajina z najstarejšim slovenskim folklornim festivalom 54. Jurjevanje v Beli krajini, ki bo potekalo od 21. do 25. junija 2017 v starem mestnem jedru Črnomlja, vstopa na področje prireditev z manj odpadki, ki sledi »Zero Waste« konceptu.
V tujini se »Zero Waste« koncept odlično prijemlje pri ponudnikih turističnih nastanitev, saj vedno več gostov ceni zelene prakse, zato v RIC Bela krajina stremimo k uvedbi »Zero Waste« znaka tudi pri domačih, belokranjskih ponudnikih.

Ste vodja hotela, apartmajev, zasebnih sob, kampov in drugih oblik nastanitev? Pozivamo vas na delavnico »Turistične nastanitve brez odpadkov«, ki bo v torek, 23. maja 2017, ob 16. uri, v Podjetniškem inkubatorju Bela krajina (2. etaža v Poslovni hiši Stratus, na ulici heroja Stariha 19 v Črnomlju).

Delavnico v organizaciji RIC Bela krajina bo izvedlo društvo Ekologi brez meja, ki bo:
- predstavilo smernice za uvajanje načel krožnega gospodarstva
- smernice in zahteve Zero Waste nastanitev
- korake za njihovo uvajanje v prakso
- razložilo, zakaj uvajanje teh smernic vodi k prihrankom in boljši kakovosti storitev.

Vabljeni torej vsi ponudniki turističnih nastanitev, ki željo v letošnji in prihodnjih turističnih sezonah zagotoviti in dodati ponudbi svojim gostom dodano vrednost.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
37
46
57
69
78
83
91
23
30
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj