Na vsebino

Čas za javni prostor

Študenti, ki smo se v septembru združili v gibanje »Čas za javni prostor« smo že pričeli z izvajanjem aktivnosti v sklopu Meseca prostora, katerega osrednja tema letos je »Zeleni prostor povezuje« in ga organizira Ministrstvo za okolje in prostor.
Od danes pa do konca meseca bo tako v trgovini Spar v Črnomlju možen ogled razstave, ki ga organiziramo v sodelovanju z Občina Črnomelj, z naslovom »Vizija črnomaljskih zelenih prostorov«. V sklopu razstave so predstavljeni študentski projekti študentov Biotehniške fakultete in Fakultete za arhitekturo, ki so bili izdelani v preteklih letih in se navezujejo na javni prostor mesta Črnomelj.
V prihodnjih tednih tega meseca pa nas čakajo še dve aktivnosti, s katerimi bomo skušali obuditi dva zelena javna prostora ter opozoriti na neizkoriščenost slednjih.
Vljudno vabljeni k ogledu razstave ter spremljanju novic o prihodnjih dogodkih!

Se ti zdi, da so v tvojem kraju potrebne spremembe? Poznaš kakšen neizkoriščen prostor v mestu, ki pa ima veliko potenciala? Kaj v mestu pogrešaš?

KBŠ je skupaj z belokranjskimi študenti, ki se zavzemajo za izboljšanje kakovosti belokranjskega prostora izoblikoval skupino Čas za javni prostor. Širšo javnost bodo opozarjali na možne spremembe v naši okolici in izvajali dogodke, ki bi popestrili neizkoriščene prostore. Všečkaj njihovo stran, da boš sproti obveščen o novostih in dogodkih!

Vir: Čas za javni prostor

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
110
22
37
45
55
67
77
83
91
10
21
23
24
26
27
30
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj