Na vsebino

23 tednov pouka na daljavo

Če bo vse po sreči, smo v petek pri skupinskih predmetih Predšolska glasbena vzgoja, Pripravnica, Nauk o glasbi in Solfeggio oddelali še zadnji zoom na daljavo. 23 tednov smo zdržali, se spodbujali, bodrili, se učili in se znova in znova motivirali. Končno je prišel dan našega maratonskega teka, da vidimo cilj pred sabo.

Po počitnicah, če bo vse po sreči, začenjamo pouk spet v učilnicah. Na fotografiji pa je 4.a razred, ki je 23 tednov pridno sodeloval in se udeleževal zoomov ob petkih popoldne od 17. do 18. ure, ko so drugi že ob 13-ih dali šolo na stran za dva dni.

Ravno ti petkovi “zoomovci” 1. a razred in 4. a razred so bili najbolj pridni, uspešni in si res zaslužijo pohvalo, da so zdržali in vedno prišli na uro z nasmehom.

Na fotografiji lahko vidite, da so njihovi nasmehi res pristni in veliki, ker so izvedeli, da gredo po počitnicah nazaj v učilnico. Včasih je treba res malo, da se veselimo tistega, kar je bilo včasih samoumevno.

Vir: Glasbena šola Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
110
22
37
45
55
67
77
83
91
10
21
23
24
26
27
30
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj